Новият кмет на Девня ще работи с целия общински съвет

16:11, 24 ное 15 / Политика 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият кмет на Девня Свилен Шитов ще работи с целия общински съвет за стабилизирането на индустриалния град. "Нямам намерение да подвеждам и да злоупотребявам с доверието на никого. Нашето населено място е малко и нямам притеснения по отношение на работата си с общинските съветници, защото се познавам с всички”, заяви Свилен Шитов пред Topnovini.bg.

Местният парламент в индустриалната община се състои от 13 съветници. Общо петима са представителите на ПП ГЕРБ, трима на АБВ, още толкова са представителите на Реформаторския блок и двама на Националния фронт  за спасение на България.

"Като цяло ще работя с всички без изключение. Предстоят ни решения за стабилизиране работата на общината”, анонсира Свилен Шитов. Една от най-неотложните задачи, с които ще се заеме той, е проектът за Интегриран живот в общността за деца и лица в неравностойно положение от община Девня.

По него са назначени около 140 души, които имат неизплатени възнаграждения. Проектът предстои да приключи към края на годината, а има за решаване неотложни въпроси, свързани и с ангажираните по него фирми, допълни новият кмет.

Той подчерта, че ще работи усърдно за катализиране състоянието на общината, за да  може максимално бързо тя да започне да функционира нормално. Свилен Шитов изтъкна още, че всички плащания трябва да са изрядно регламентирани и това ще бъде един от приоритетите му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама