Студенти от Аграрния университет с интерес към конкурса "Най-добър млад предприемач"

17:41, 24 ное 15 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Среща по повод конкурса "Най-добър млад предприемач" се проведе между студенти от Аграрния университет и заместник-кмета "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков.

"Младите, Вие сте двигателят на развитието на нашето съвремие, затова разчитаме да сте активни и да се възползвате от условията на конкурса. Това е един от шансовете, които Община Пловдив предоставя, за да може градът ни да се развива и отговаря на съвременните изисквания на обществото", с тези думи зам.-кметът се обърна към младежите в залата.

Конкурсът "Най-добър млад предприемач" се организира от Община Пловдив за седма поредна година. Желаещите да участват трябва да са на възраст между 18 и 33 години и да предоставят един проект, който да е не повече от 25 страници. Могат да кандидатстват както действащи фирми, така и физически лица. Крайният срок за подаване на бизнес плановете е 22 януари 2016 г.

"Всяка година броят на кандидатстващите се увеличава, предложенията и проектите са все по-атрактивни, което ме радва, защото това означава, че в Пловдив има млади хора, които искат да работят и по-важното знаят как да го направят", сподели още Георги Титюков.

Специална комисия от представители на Община Пловдив, журналисти, членове на студентски и академични съвети, експерти от IT сектора ще оценяват предложенията. За най-интересната идея ще бъде осигурена парична награда на стойност 7000 лв., за второ място са предвидени 4000 лв., а за двете трети места–по 2000 лв.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама