Представят нова концепция за икономически растеж на Плевен чрез здравеопазване

19:03, 24 ное 15 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кръгла маса на тема „Плевен – Европейски здравен център на Балканите“ ще бъде проведена на 26 ноември от 14:00 часа, в зала 106 на Медицинския университет. Пред участниците ще бъде представена иновативна концепция за достигане на икономически и социален просперитет за региона, чрез развитие и пълноценно използване на вече съществуващите значими ресурси в сферата на здравеопазването.

Участници във форума са Областния управител на Плевен, Председателя на Общински съвет Плевен, Кмета на община Плевен и заинтересовани представители на бизнеса.

Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона, подпомогнати от Института за регионални и международни изследвания - гр. София.

Инициативата се реализира в партньорство и с активната подкрепа на Медицински университет Плевен. Домакини на кръглата маса са проф. д-р Славчо Томов – ректор и чл. кор. проф. д-р Григор Горчев – Почетен ректор на Медицински университет Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама