Златна сватба празнуваха брачни двойки от Коиловци

07:07, 26 ное 15 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двойки от село Коиловци отпразнуваха семеен юбилей за навършване на 50 и 60 години брачен живот в навечерието на Деня на Християнското семейство. Тържеството беше организирано от Читалище и Кметство с.Коиловци, а на него присъстваха зам. обл. управител Красимир Иванов, председателя на ППК Коиловци Емил Илиев и от бизнесменът Величко Великов.

Под звуците на Менделсон брачните двойки минаха по бяло платно, бяха закичени със здравец и отчупиха от питата, с която бяха посрещнати. След това си размениха пръстени, отпиха от виното и разчупиха питите, за да видят кой ще командва през следващите години, взаимно се подсладиха от сватбената торта, след което бяха "венчани" от кмета на с.Коиловци Румен Габров, който им връчи свидетелства за брак за следващите години и им подари икони, които да ги закрилят. Получиха подаръци и поздравителни адреси от гостите на тържеството и от своите близки.

Юбилярите получиха поздравителни адреси и от Румен Петков, Цецка Цачева и кмета на гр. Плевен Георг Спартански. И както на всяко тържество не мина без почерпка, музика и кръшни хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама