Екипът на Областния информационен център разясни в Завет възможностите за кандидатстване с проекти

09:28, 26 ное 15 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На информационна среща в община Завет екипът на Областния информационен център разясни актуалните възможности за кандидатстване с проекти, съобщиха от Центъра.

Срещата се състоя в заседателната зала на общинския съвет. Участници бяха директори и педагози от училища и детски градини, експерти от местната управа, кметове на населени места, читалищни секретари и представители на бизнеса в общината.

Присъстващите се запознаха с условията за кандидатстване с проекти по активни и предстоящи за обявяване процедури за безвъзмездна финансова помощ по оперативните програми „Наука и образование за интелигентен растеж”, „Развитие на човешките ресурси” и „Иновации и конкурентоспособност” за периода 2014-2020 година.

Представената информация заинтригува в най-голяма степен училищните директори, които зададоха допълнителни въпроси към екипа на ОИЦ. Заявиха, че ще се постараят да се включат в процедурата „Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила”, по която могат да се подават електронно проектни предложения до 29 април догодина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама