Драма в Ясен – мъж надупчи брат си след пиянски скандал

14:19, 26 ное 15 25 635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жестока драма се разрази в село Ясен в нощта на 25 срещу 26 ноември. 24-годишен мъж надупчи смъртоносно 19-годишен сътрапезник, с който преди това се черпели в дома на жертвата. Информацията е на ОДМВР – Плевен.

Сигнал за инцидента е подаден минути след полунощ във Второ районно управление. Пострадалият е откаран незабавно в Плевенската болница, където му е направена животоспасяваща операция. Ангажираните със случая криминалисти бързо установили, че автор на злодеянието е 24-годишен мъж, след сериозна злоупотреба с алкохол.

На местопрестъплението са извършени огледи, претърсвания, събран е биологичен материал за лабораторно изследване. Иззети са три ножа.

Първоначално нападателят е арестуван за срок до 24 часа. След доклад на материалите в Окръжна прокуратура, на извършителя е повдигнато обвинение за умишлен опит за убийство и е оставен в ареста за три денонощия. С цел установяване на допълнителни свидетели на инцидента и цялостно документиране на деянието работата продължава под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура – Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама