Полицията в Разград затяга мерките за сигурност преди мача “Лудогорец” – “Берое”

15:17, 26 ное 15 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три улици в Разград ще бъдат затворени за автомобили, а полицията предприема мерки за сигурност в деня на мача между “Лудогорец” и “Берое”, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Дербито на кръга в А група ще се играе в петък 27 ноември 2015 г. от 17.30 часа

на стадион “Лудогорец арена”.

В този ден от 16.00 часа  няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

От ОД на МВР съобщават, че след запълване на капацитета на стадиона няма да бъдат допускани повече зрители, на стадиона няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества, няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица, носещи стъклени бутилки.

На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Няма да се допускат малолетни лица без родители.

Всички лица, влизащи в стадиона, ще бъдат проверявани с цел да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия предмети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама