Вяра и Надежда от тризначките вдигнаха скандал в съда, изгониха ги с охрана

15:21, 26 ное 15 25 571 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две от тризначките - Вяра и Надежда са били изгонени с охрана от благоевградския съд след луд скандал, научи Topnovini.bg.

Двете русокоси дърдорани започнали да спорят с деловодителката на институцията, която се принудила да извика Съдебната охрана. Веднага на молбата се отзовал инспектор Атанас Уков. Когато влязъл в деловодството една от тях крещяла, а другата разглеждала делото срещу тях.

Наглостта им стигнала до там, че крещящата поискала документ за самоличност от съдебния служител и риторично попитала "Ти знаеш ли аз коя съм?". Уков показал служебната си карта, но това изобщо не успокоило нещата.

"Започна да крещи и да заплашва, че ще ме уволни, че ще се обади на телефон 112 и че ще пусне жалба срещу мен в съда. Казах й, че няма никакъв проблем, защото много като нея са ме „уволнявали“, и отново призовах да спазва реда. Тя обаче започна да ме обижда „цървул”, „боклук“", разказа инспекторът.

След това втората от трите "грации" се намесила в спора, но се съобразила с молбата на служителя на съдебната охрана и застанала настрани. После дошли двама охранители и ги извели извън сградата на Окръжен съд - Благоевград.

Припомняме, че срещу благоевградското трио се водят три дела. Едното е заведено от продуцента на "Биг Брадър" Нико Тупарев, който ги съди за клевета и иска обезщетение в размер на 20 000 лева. Второто е за неизплатен паричен заем от местен бизнесмен, който предоставил на Надежда Станчева сумата от 2 900 лева. Тя обаче върнала само 250 лева.

Третото дело е заведено от БНП Париба заради неизплатен кредит на Любов Станчева. Той е в размер на 2 004 лева. По този съдебен казус вече има решение на съдия Иван Петров, който осъди победителката в "Биг Брадър"2 да върне сумата, но тя отрече да е имала такъв паричен заем. Решението на благоевградския съд подлежи на обжалване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама