Заведение и апартамент горяха в Бургас, единият палеж умишлен

07:48, 30 ное 15 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два пожара за един ден са възникнали в Бургас в събота, единият от които умишлен, съобщиха от полицията.

Около 04:00 часа на 28 ноември в Първо районно управление е получено съобщение за палеж на коктейл бар "Хавай", разположен на ул. „Райна княгиня“ в Бургас. Установено е, че е горял покривът на заведението, който е бил загасен от пазача на обекта. Това е третото поредно посегателство срещу оборотното кафене в рамките на няколко месеца.

При извършения оглед ченгетата са намерили и иззели дървена пръчка с навит парцал, силно миришещ на петролен продукт. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Същият ден, около 18:30 часа, в Пето районно управление в Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в спалня на частен апартамент, разположен в бл. 53 в комплекс „Лазур“. Апартаментът е собственост на 63-годишна жена.

Огънят е бил потушен от три противопожарни автомобила и десетина огнеборци. Установено е, че пожарът е възникнал в резултат на битова небрежност или неизправна ел. инсталация, като не се е разпространил в жилището.

Стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама