Мъж колабира на ужким в свиленградския съд

09:02, 03 дек 15 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мароканец разиграва съда и лекарите след като инсинуира припадък след като научил, че влиза в затвора. Случката е станала вчера в Районен съд Свиленград, разказаха лекарите, които обясниха още, че заради мнимото колабиране са похарчени държавни пари.

Чужденецът бил изправен на съд по обвинение за незаконно преминаване на държавната граница. Първоначално се съгласил да сключи споразумение с прокуратурата. В съдебна зала обаче се отказал и тогава му било обяснено, че делото ще премине по общия ред, т.е с внасяне на обвинителен акт. Секунди след като разбрал, че ще влезе в затвора, мъжът припаднал.

На място веднага е повикана линейка и медицински екип. Докторите измерили кръвното налягане и се оказало, че няма никакъв проблем. Така станало ясно, че мароканецът е инсценирал припадък.

Лекари обясниха за Topnovini.bg, че в този момент не са имали спешен сигнал някъде в Свиленград и не е имало пациент, който да се нуждае от тяхната намеса. Докторите обаче още веднъж подчертаха, че такива случаи не са рядкост и че така се харчат пари на държавата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама