Велизар Енчев ядоса Цачева, тя ще съди всеки, който я обиди на партиен секретар

12:23, 03 дек 15 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Заявявам категорично, защото всяко едно следващо подмятане по този повод ще бъде обжалвано в Съдебната зала. Работила съм в Градски народен съвет – Плевен. Заявявам категорично, че до 1989 г. не съм била партиен секретар като член на БКП, какъвто съм била. Оттук насетне, ако вие не ми представите доказателства и факти, всеки български гражданин има един конституционен начин да защити своите права и ви гарантирам, че ще го направя“ - така председателят на Народното събрание Цецка Цачева отговори от трибуната на независимия депутат Велизар Енчев по време на обсъждането на промените в Закона за защита на класифицираната информация.

Енчев предложи законовата проверка да обхване и бивши членове на партийни комитети, партийни секретари на БКП и на Комсомола.

„Зад гърба ми стои човек, който е бил партиен секретар на общинския съвет в Плевен, уважаемата г-жа Цецка Цачева, но тя няма чувство на историческа вина“, каза Велизар Енчев. 

„Няма ред от моята биография, от който да се срамувам“, отговори му Цачева. Посочи, че в залата има депутати от Плевен, които много по-добре познават нейната биография. „Вие явно сте на принципа ,че няколко години като водещ на едно предаване и че измислените ви истини ще обърнат фактите“, обобщи парламентарният шеф. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама