Кметът на Пловдив поздрави инж. Никола Добрев за наградата "Мистър Икономика"

12:25, 03 дек 15 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Пловдив Иван Тотев изпрати официален поздравителен адрес до инж. Никола Добрев - председател на Съвета на директорите на "КЦМ 2000" АД, по повод удостояването му с престижната награда "Мистър Икономика - 2015" на най-голямата работодателска и бизнес организация в България - КРИБ, и екипа на списание "Икономика".

"Със сигурност тази награда е заслужено признание за Вашия упорит дългогодишен труд, успехи, постижения и безспорни лични качества на бизнес лидер. Убеден съм, че сте я завоювал с добрия мениджмънт, който прави точната инвестиция на точното място, с високите стандарти, от които никога не отстъпихте, но и с още нещо много важно – корпоративната социална отговорност като философия, която трябва да бъде споделена от всеки бизнес лидер в България", се казва в адреса на кмета.

Предприемачи от над 30 различни сектора се състезаваха в 10 категории – земеделие и хранително-вкусова промишленост, услуги и търговия, транспорт и логистика, финанси и застраховане, индустрия, ИКТ, бизнес услуги, най-добър старт в кариерата и подкрепа на стартиращ бизнес. Победителите бяха избрани от жури, съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ - 27 човека, сред които ръководители на фирми от различни браншове.

Голямата награда "Мистър Икономика" бе връчена лично от министър-председателя на България Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама