Заки и Боби от "Авеню" завършват зимното си турне в Пловдив

22:02, 03 дек 15 / Култура 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дует "Авеню" ще сложат финал на турнето си с концерт в Пловдив на 12 декември на сцената на Пловдивската опера, съобщиха организаторите. В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти. Сега "Авеню Турне" продължава с още един сингъл - "Свобода".

Новото парче се ражда през летните дни - време за отдих за по-голямата част от хората, но не и за двамата певци. Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив и на новите концерти.

"Текстът и музиката към песента вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата, или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее - "в миг от вечността". Надяваме се усещането, че публика и музиканти летят заедно над безкрайната морска шир - подобно на видеото към "Свобода", да бъде повторено и в градовете, с които ще продължим турнето", споделят момчетата от "Авеню".

Билети за концерта (от 10 до 15 лв.) се продават на касите на Ticketpro и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама