Кметът Даниел Панов подари живи коледни дръвчета на всички детски градини в общината

10:21, 10 дек 15 25 232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на община Велико Търново Даниел Панов зарадва малчуганите от детските градини, като им подари живи коледни елхи, съобщиха от пресцентъра на кметската администрация.

Дръвчета бяха доставени на всички 23 учебни заведения за най-малките, които се намират във Велико Търново и населените места от общината. Децата вече са се заели с украсяването им, а духът на Коледа и наближаващата Нова година все по-удобно се настанява във всяка една от детските градини.

Със жеста към малките великотърновци кметът Даниел Панов и Община Велико Търново проявяват и грижа към околната среда. След празниците всяко едно от дръвчетата ще бъде засадено в двора на съответната забавачка.

По идея на кмета на старопрестолния град учениците и възпитаниците на детските градини ръчно са изработили 1000 поздравителни картички за наближаващите светли празници.

Те ще бъдат изпратени от Даниел Панов до всички институции, неправителствени организации, сдружения и представителите на бизнеса, с които Общината води кореспонденция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама