"Булстрад Арена“ спечели конкурса „Сграда на годината 2015“

10:54, 10 дек 15 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мултифункционалната зала „Булстрад Арена“ спечели Националния конкурс „Сграда на годината 2015“ в категория „Спортна инфраструктура“, съобщават от пресцентъра на Община Русе. Това стана ясно на официална церемония в столицата, на която присъства министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, заместник-министърът Деница Николова, столичният кмет Йорданка Фандъкова и др. Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев и зам.-кметът д-р Страхил Карапчански също бяха гости на официалното събитие.

Русенската "Арена" спечели в конкуренцията на Многофункционалната спортна зала с покрит колодрум в Пловдив, "Арена Асарел" в Панагюрище, както и новите спортни комплекси в с. Царева ливада и в с. Мирково.

Наградата за „Булстрад Арена“ беше връчена на главния инвеститор – председателят на съвета на директорите на „Приста ойл“ Пламен Бобоков от Джордж Менцелопулос – изпълнителен директор на генералния спонсор на „ЕТЕМ груп“ в традиционния национален конкурс.

В категория „Обществени сгради с бизнес предназначение“, където беше номинирана и административната сграда на Речна информационна система – Русе, голямата награда спечели „Капитал форт“ – София, съобщават още от пресцентъра на община Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама