Представители на Американското посолство посетиха град Левски

11:16, 10 дек 15 / Политика 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полковник Джейми Кроухъртс, старши военен представител към посолството на САЩ у нас, уважи официалното откриване на обновената сграда в ЦДГ „Слънце“ в град Левски, информираха от местната администрация. На церемонията присъстваха и областният управител Ралица Добрева, кметът на общината Любка Александрова, местни политици и граждани.

Обновеното детско заведение отвори врати на 9 декември. Това стана след успешно извършен ремонт, осъществен по съвместен проект на Американското посолство и Община Левски, финансиран по Програмата за Хуманитарна помощ на Отдела за военно сътрудничество към посолството.

Кметът Любка Александрова връчи символичния ключ на града на американския полковник и му пожела да се чувства винаги добре дошъл в Левски. Полковник Кроухъртс от своя страна произнесе приветствено слово:

„Благодарение на отдадеността на екипа на детската градина, съпричастността и отговорното отношение на община Левски и целенасочените усилия на посолството на САЩ, стоим пред резултата на едно ползотворно сътрудничество. Ние твърдо вярваме, че ремонтираната сграда ще предостави възможности за пълноценна учебна и развлекателна среда за децата”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама