Изстрел, скандал и бой през нощта в и пред заведение в центъра на Русе

12:21, 10 дек 15 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Първо РУ е започнало изясняване на сигнал за скандал в заведение на ул. Пирот в Русе, станал по- миналата нощ, съобщават от Областната дирекция на МВР. Според документираното до момента на 9 декември, около 03:50 часа, в заведението "Олд фешън", 25-годишният Ц.А. от Русе, в явно нетрезво състояние, нарушава обществения ред като е произвел изстрел с газ- сигнален пистолет вътре в заведението.

Придружаващата го жена на 24 г., също от Русе е напръскала със сълзотворен спрей клиенти и персонала на заведението. Двамата са били изведени навън, където е възникнал конфликт и размяна на удари между Ц.А. и друг мъж Х.Б. на 21 г. Ц.А. е нанесъл няколко удара с бухалката си в ръката и крака на 21-годишния, а също така и в ръката на един от мъжете, станал свидетел на случката Н.П. на 36 г.

Автопатрул на Първо РУ е бил изпратен по сигнала за възникналото спречкване. На място полицаите са установили участниците в конфликта, както и други петима свидетели – четирима мъже и жена, които потвърждават действията на Ц.А. и приятелката му, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Според разказите, извън заведението Х.Б. успял да отнеме бухалката и газ- сигналния пистолет от Ц.А., за да не може той да ги използва повторно. От своя страна Ц.А. е заявил пред органите на реда, че след като му е взета бухалката Х.Б. е нанесъл с нея повреди на управлявания от него автомобил БМВ 320. По случая в Първо РУ е образувана преписка, изясняването на случая продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама