Кола горя след катастрофа на пътя В. Търново - Русе

12:26, 10 дек 15 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил се запали при пътен инцидент на пътя В. Търново – Русе, съобщава бюлетинът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Произшествието е станало вечара около 19.30 ч., в района на с. Раданово. По първоначална информация лек автомобил «Опел Вектра», управляван от 20-годишния П. П. от с. Раданово, движещ се в посока Русе,  предприел изпреварване без да се убеди, че може да заеме място пред изпреварвания автомобил, без да го принуждава да променя посоката на движение и блъснал странично и отпред изпреварвания от него лек автомобил «Опел Вектра", управляван от 21-годишния П. Р. от същото село.

В резултат на това двата автомобила напуснали платното за движение, като при удара изпреварващият автомобил се е запалил.

Пострадали са водачите на двата автомобила и четирима пътници, всички са с данни за леки телесни повреди - контузно охлузни рани, прегледани са в Спешна помощ - В. Търново.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Произшествието е обработено по административен ред. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама