Отбори от цяла България пристигат във Велико Търново за турнир по детски футбол

13:51, 10 дек 15 / Спорт 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отбори от цяла България и над 350 деца пристигат във Велико Търново за турнир по детски футбол. Надпреварата е организирана от спортен клуб „Болярчета”, като се подкрепя от Общината и частни спонсори.

Мачовете започват на 17 декември и ще се играят в Двореца на културата и спорта „Васил Левски”. Турнирът ще продължи до 20 декември. Представители на Великотърновския регион ще бъдат тимовете на „Болярчета” и „Локомотив” Г. Оряховица.

Кметът Даниел Панов прие младите великотърновски футболисти от клуб „Болярчета”, заедно с треньорите им Десислав Божков и Николай Колев. Той им пожела да спечелят най-високите отличия и да зарадват семействата си за коледните празници. Спортните наставници благодариха на Даниел Панов за подкрепата

„Сигурен съм ,че ще се представите много добре. Знам за наградите, които печелите по време на различни турнири в страната. Община Велико Търново подкрепя детския спорт. Това, което зависи от нас за вашия успех, ще го направим.

Работим постоянно за подобряване на спортната база, помагаме и с логистична подкрепа”, обърна се към малчуганите Даниел Панов. Той пожела на децата да продължат да прославят старопрестолния град като изявени спортисти, когато пораснат.

Турнирът е под мотото „Играем, за да се забавляваме”, а участващите отбори ще бъдат разпределени в три възрастови групи. Сред детските формации, които гостуват, са тези на ЦСКА /София/, Берое /Стара Загора/, Добруджа /Добрич/, Звездичка /Бургас/, Литекс /Ловеч/, както и отбори от Габрово, Варна и други градове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама