Главният прокурор ще посети Девня

15:45, 10 дек 15 25 939 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният прокурор Сотир Цацаров ще посети Девня в петък, научи Topnovini.bg. Индустриалният град напоследък се сдоби със скандална слава заради зачестилите престъпления и бездействието на полицията и прокуратурата. Именно това е причината за визитата на обвинител №1.

По последна информация в петък, 11 декември, Сотир Цацаров ще се срещне със свои подчинени от Девненската районна прокуратура, а в 11 часа ще отговаря на журналистически въпроси в заседателната зала на съдебната палата в кв. Повеляново.

Само преди дни, на среща с представители на МВР-Варна и новоизбрания кмет на Девня, местни жители свидетелстваха, че фамилията на бизнесмена Лазар Славов Калмука ги тормози вече 10 години, а престъпните деяния на големия му син и на семейната наказателна бригада продължават и до днес.

Според роднини на 23-годишния Мартин Кателиев, който бе убит пред незаконната дискотека на Калмука в кв. Повеляново, подбудител на престъплението е именно големият му син Диян Славов. Последният е в неизвестност от няколко дни, а по сведения на девненеца Георги Георгиев той се укрива в хотел във Варна с непълнолетна проститутка, която е ключов свидетел по делото за убийството на Мартин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама