Сериозен интерес към новостите в оптимизирането на уеб страници в Русе

09:07, 12 дек 15 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Startup Factory организира практически семинар, който запознава с основите на оптимизацията за търсещи машини (SEO - Search Engine Optimization) и представя новостите в тази област за настоящата година и следващата 2016 г. Той ще се проведе на 13 декември, неделя, от 10 ч. в Споделеното работно пространство в Роял Сити Център на ул. „Александровска” 26.

Събитието е безплатно, но присъствието е възможно след вземане на покана от страницата в Eventbrite, където вече са заети всички места. Лектор ще е Мартин Панайотов, който е в ИТ-индустрията от 1997 с основна ориентация в уеб разработки и онлайн маркетинг. Той е начело на успешна социална мрежа насочена към САЩ и Великобритания. В момента е управител на онлайн маркетинг агенцията Weberest.com.

Програмата включва запознаване с основните принципи при оптимизирането на уеб страници и смартфон апликации за по-добри резултати в търсачката на Google, представяне на основните познати фактори използвани при класирането в търсачките, както и последните тенденции в оптимизацията. Всеки присъстващ ще може да зададете своите въпроси, както и да се включи в свободна дискусия на теми свързани с оптимизация за търсачки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама