145 свободни работни места са обявени на трудовата борса в област Разград

09:20, 12 дек 15 25 2185 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
145 свободни работни места са обявени на трудовата борса в област Разград, съобщават от Бюрото по труда в областния град.

Най-много са заявените позиции в Бюрото по труда в Кубрат, което обслужва общините Кубрат  и Завет. По 20 са местата за гладачи, кроячи и шивачи, без изискване за образование, за работа в Русе. Търсят се още по петима организатори производство и контрольори за качество, както и трима технолози със средно образование, като всички работни места са за работа в Русе. Има една свободна позиция за куриер и за две медицински сестри. Набират се и 17 машинни оператори за промишлеността с  основно образование, също за работа в Русе.

Вакантните позиции, заявени в Бюрото по труда в Разград, обслужващо общините Разград, Лозница и Цар Калоян са 50. Търси се машинен оператор за мелене на зърно, шофьор на товарен автомобил /международни превози/ и фрезист. Обявени са свободни работни места за кредитни консултанти, общи работници, заварчици, машинни оператори,шлосер-матричари и мехатроници. Набират се и работници товаро-разтоварна дейност, разливачи на метал, машинни оператори за металорежещи машини и шивачи на дамско и мъжко облекло.

В Бюрото по труда в Исперих, обслужващо общините Исперих и Самуил има само две обявени свободни работни места – за старши специалист, който ще бъде назначен на работа със срок за изпитване от шест месеца и за продавач-консултант, също със срочен договор.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама