Ал Бано и Ромина обикалят София с високотехнологична лимузина на BMW

16:02, 12 дек 15 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ал Бано и Ромина не се славят като претенциозни изпълнители. Единственото изискване към организаторите на концерта им в България е било по време на престоя им в родината ни да им бъде предоставена високотехнологична лимузина, с която не само ще кръстосват София, но и ще могат да се подготвят за събитието с ексклузивна програма за масаж и тренировка на тялото. Българската публика ще бъде една от малкото в света, които ще имат възможността да видят отново на живо най-успешния дует в историята на музиката на 16 декември в Арена Армеец.

За да  пристигат навреме и със стил за ангажиментите си, италианските легенди избраха новото BMW Серия 7, което предлага изискан лукс, впечатляваща динамика, нисък разход на гориво и емисии CO2 и не на последно място -впечатляващи възможности за връзка между автомобила и външния свят.

По време на престоя си в родината ни, Ал Бано и Ромина ще могат да се възползват от всички комфортни екстри, които предлага лимузината. Сред тях са масажна функция за седалките с осем програми и три степени на интензивност, която помага за отпускане и активизиране на мускулите в индивидуално избираеми области на тялото.

Специално създадената за новото BMW Серия 7 програма Vitality пък позволява активна тренировка на тялото за възстановяване при по-дълги пътувания. По този начин музикалните легенди ще успеят да се отпуснат преди концерта и да се подготвят за срещата с родната публика по възможно най-добрия начин.

Но това не е всичко. Ал Бано и Рoмина през цялото време ще  могат да поддържат постоянна връзка с родните си фенове, благодарение на програмата за връзка между автомобила и околната среда на най-иновативната система за свързаност BMW ConnectedDrive, която предлага възможности за бърз и надежден достъп до интернет от борда на автомобила с BMW таблет. Навигационната система Professional с разширени функции и покритие ще гарантира избор на оптимален маршрут и брилянтно му изображение, а 3D City режимът ще демонстрира някои от най-популярните забележителности на София.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в “Арена Армеец”. Специално за родната аудитория те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Специални гости ще бъдат “Тоника СВ”.

Билетите за грандиозния концерт в “Арена Армеец” са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Медийни партньори: TV7, News7, Bulgaria On Air, Radio FM+ , Darik Radio,  Радио 1, Magic TV, Magic FM, 24 Часа, Труд, Монитор, Телеграф, Стандарт, 19 минути, Hello!, Moda, Life.bg, EVA, OK!, Жената днес, BIOGRAPH, радио Зорана, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра, Dir.bg, Topnovini.bg, Blife, Bnews, Actualno.com, iWoman, Svejo.net, Bulevard.bg, Meloman.bg, Dama.bg, Pik.bg, Svetsko.bg, Musictour.eu, Информационна агенция Focus, StyleArt.bg, Lifestyle.bg, Jenata.bg, LAFKA, Kresly Advertising, Trattoria Giuseppe Verdi.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама