Петър Москов взе решение дали остава в управлението

18:10, 12 дек 15 / Политика 25 624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Здравният министър Петър Москов е взел своето решение дали да остане в управлението. Той обяви това пред журналисти преди началото на срещата на членове на ДСБ в Поморие, предаде репортер на Бургас Topnovini.bg. Москов обаче отказа да каже какво ще прави преди да се проведе събитието на партията. 

От своя страна лидерът на политическата сила Радан Кънев добави, че не изпитва вина за това, че правителството се е разклатило. По думите му той следва заложените програми и цели на ДСБ и именно заради това няма как да съжалява за действията си. 

"Ние сме колективен орган и взимаме решенията си заедно. Нелогично е да кажа нещо преди срещата, но са възможни бъдещи трусове", добави Кънев. 

Той каза още, че е забележката на премиера Бойко Борисов, че ДСБ дестабилизира властта е некоректна. Съпредседателят на Реформаторския блок все пак разкри, че има някаква надежда за нормални промени в Конституцията.

"Чух, че е възможно, според Борисов, между второ и трето четене да има определени конституционни промени в добра посока. Не съм много сигурен, че това е процедурно възможно, но ако е така, се струва да се обсъди", уточни Радан Кънев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама