Волейболният "Дунав" с категорична победа в Белоградчик

19:29, 12 дек 15 / Спорт 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съставът на "Дунав" постигна категорична победа при гостуването си в Белоградчик. В срещата от седмия кръг на шампионата във Висшата лига русенският тим се наложи с 3:0 гейма над отбора на "Град". След изненадващата загуба преди седмица от "Звездец", днес волейболистите на "Дунав" не дадоха никакви шансове на съперниците си.

Още от самото начало на двубоя те наложиха своя стил на игра и увеличаваха преднината си в резултата. Така затвориха първия гейм при 25:15. За разлика от срещата със "Звездец", русенските състезатели не подцениха мача след категорично спечелената първа част и продължиха да доминират в играта. Въпреки че втория гейм беше по- равностоен той отново завърши с успех за гостите- 25:23.

И в третата част отборът на "Дунав" игра стабилно и концентрирано. Русенският състав се наложи с 25:22, а с това стигна и до крайния успех в срещата с 3:0 гейма. В други двубои от седмия кръг на шампионата във втория ешелон: "Изгрев"- "Виктория Волей" 1:3 и "Звездец"- "Академик" 3:1. В следващия кръг на първенството русенският състав е домакин на "Академик".   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама