Разясняват програмата “The Job of My Life” в Русе

06:16, 14 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Регионалната служба по заетостта– Русе организират за трета поредна година Информационни дни за програмата “The Job of My Life”. Програмата е за професионално обучение на младежи и се финансира от германското правителство.

Стимулира младежи от Европа, интересуващи се от професионално обучение в предприятия в Германия, и предвижда финансова подкрепа. 

Събитието е днес, 14 декември, в РБ „Любен Каравелов“, фоайе, ІІ етаж с начало в 17.00 часа. Програмата “The Job of My Life” е насочена към младежи от 18 до 27 години, завършили средното си образование, български граждани, които желаят да се включат в държавно признато професионално обучение в предприятия в Германия. Владеенето на немски език не е задължително условиe.

Програмата ще бъде представена от Елена Богданова, Главен експерт в Регионалната служба по заетостта – Русе и EURES съветник, съобщават още от РБ "Любен Каравелов". 

Официалната информация за програмата може да се намери на адрес: http://eures.bg/mobility.schemes.asp?id=51&sid=2 и http://www.thejobofmylife.de/en/ За допълнителна информация за събитието: Теодора Стоянова, Немска читалня, тел. 082 820134, [email protected].

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама