Безплатни прегледи при детски хирург в Медицински център 1 – Пловдив, до края на годината

09:33, 14 дек 15 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатни консултации на деца, страдащи от различни хирургически проблеми, ще се проведат в Медицински център 1 - Пловдив, до края на годината. От пациентите не се изискват направления от личните лекари, необходимо е само да си запишат час на регистратурата – 032/644-222, поясняват от Центъра.

Консултациите ще прави д-р Александра Мавридис.

По време на триседмичната кампания за безплатни прегледи освен за спешни и неотложни състояния, малките пациенти и техните семейства ще могат да се консултират при случаи на херния, фимоза и хипоспадия на пениса или при ретенция на тестиса (задържането му на нефизиологично място).

Най-важното е, че ще получат съвети какво поведение трябва да имат при ситуации като изброените.

Наблюдения на д-р Мавридис сочат, че много често в тревогата си майките и татковците допускат груби грешки, водещи до усложнения, изискващи оперативна намеса. Задържането на тестиса би могло да причини влошаване на неговата функция, ако не се лекува правилно и навреме, а не са редки случаите, когато проблемът се диагностицира твърде късно. Ако се потърси своевременно помощ, неприятните последици могат да се избегнат, увери лекарката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама