Пиян шофьор без книжка катастрофира с бус във Върбица

10:15, 14 дек 15 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неправоспособен водач, седнал зад волана след употреба на алкохол е предизвикал пътен инцидент във Върбица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Произшествието възникнало малко преди 13 часа вчера. 59-годишният Р.В. от гр. Стамболийски управлявал товарен автомобил Форд “Транзит” със софийска регистрация, движил се по ул.”Възраждане” във Върбица.

На около 150 метра преди кръстовището с ул.”Герила” загубил контрол над буса, излязъл извън пътното платно и се блъснал в канавка.

Откаран е в МБАЛ- Шумен, където след преглед са установени фрактури на две ребра. Оставен е за наблюдение, без опасност за живота.

Тестван е за алкохол, който отчел 2.30 промила алкохол в издишания въздух.

Водачът никога не е притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство. И друг път е засичан да шофира без книжка. По случая е започнато бързо производство.

През последните 48 часа на територията на ОД на МВР в Шумен са станали 6 пътно- транспортни произшествия. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 35 акта, наложените глоби с фиш са 61.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама