Списък уволнява 50 митничари, закопчаните в акцията в килията за 72 часа

10:47, 14 дек 15 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 50 митничари трябва да бъдат уволнени от Капитан Андреево. Това се твърди от списък, който се разпространявал в Свиленград, а митничари дори казват, че са го виждали. Списъкът е бил разпространен близо месец преди акцията вчера, при която бяха арестувани 33-ма.

Официално потвърждение няма. Опитите ни да се свържем за коментар от началника на свиленградската митница Юлиян Мирков засега остават напразни. Дори служебният му телефон е изключен, въпреки че е на работа.

В няколко интервюта пред журналисти Мирков заявява, че е доволен от работата на подчинените си служители и не еднократно е казвал, че е повишена ефективността на работата на личния състав. Сега обаче, когато е търсен за коментар на случилото се, не може да бъде открит. Вчера той е бил на плаца на митницата, когато е се е провеждала операцията.

Дали има съвпадение между информацията за въпросния списък и дали арестуваните са от него, засега все още няма коментари.

Иначе към момента няма командировани митничари от страната на Капитан Андреево.  

Topnovini.bg научи, че за по-голяма част на арестуваните митничари им е наложена мярка за неотклонение от прокурор за 72 часа. Според неофициална информация в Свиленград има напрежение заради арестите вчера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама