Божидар Йотов остава начело на БСП - Русе поне до края на март 2016 г.

14:16, 14 дек 15 / Политика 25 246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият кмет на Община Русе инж.Божидар Йотов остава лидер на Общинското ръководство на БСП поне до края на март 2016 г. Това е станало ясно след вчерашната общинска конференция на партията, на която е била отхвърлена оставката на ръководството, съобщи Йотов за Topnovini.bg.

"Беше една конструктивна конференция, на която бе изложен анализ за представянето на партията. Казахме си и истини, които не бяха приятни за всички, но имаше нужда да бъдат казани за да продължим напред", коментира още Йотов. Той, заедно с цялото ръководство на местната структура на партията, подадоха оставка през ноември след слабите изборни резултати на БСП на местните избори. Оставката не бе приета, след като по време на гласуването не са били събрани необходимите 51% от гласовете "За".

"Левите" ще проведат редовна общинска конференция в края на месец март 2016 г., когато ще бъде избрано и ново ръководство. Йотов обаче заяви, че все още е твърде рано да се спрягат имена на кандидати, а до тогава партията ще се фокусира върху работата си на местно ниво. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама