В пловдивския район "Западен" провеждат благотворителен базар за Коледа

16:47, 14 дек 15 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен Коледен базар е разположен в сградата на районното кметство в "Западен". Организатор на инициативата е Сдружение "Паралелен свят".

В него се предлагат много предмети на коледна тематика, като много от тях са ръчно изработени от деца и младежи с увреждания, както и от техните родители, чиито семейства членуват в сдружението.

По традиция в инициативата се включи и кметът на район "Западен" Димитър Колев, който си избра красива декоративна чаша. "Призовавам всички, които имат възможност, да си купят нещо от базара и така да подкрепят тази чудесна инициатива", заяви Димитър Колев, като увери организаторите, че са винаги добре дошли в сградата на кметството.

Базарът ще остане и утре в Район "Западен", след което до 23 декември ще бъде на площад "Централен". Събраните средства Сдружение "Паралелен свят" ще даде за оборудване на Център за ранна интервенция за деца и младежи в блок 15 в "Тракия". Предвижда се там да бъде оборудвана и специална кухня, в която младежите да се обучават на готварство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама