Жителите на Рудник и Черно море искат нов маршрут за автобус № 6

17:06, 14 дек 15 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на най-новите квартали на Бургас - Рудник и Черно море, предложиха нов маршрут на сегашната обслужваща линия 6, който да е в сила след въвеждането на новата транспортна схема, част от Интегрирания градски транспорт.

Това стана по време на обществено обсъждане в двете населени места, съобщиха от Общината. Новата транспортна схема беше представена от ръководителя на мащабния проект и зам.-кмет по "Европейски политики и околна среда" Руска Бояджиева, заместник - управителя на "Бургасбус" инж. Любомир Атанасов и директора на Дирекция "Стопански дейности" Ивелина Стратева.

Предложението за промяна на маршрута е автобусът да преминава през двата квартала, МБАЛ Бургас, бул. "Демокрация", "Сан Стефано" и Автогара "Запад". Обсъдени бяха и други варианти.

Жителите на Рудник и Черно море поискаха и сутрин да бъде пуснат допълнителен автобус, тъй като сегашното разписание не е удобно за учениците и работещите първа смяна.

Всички предложения ще бъдат обсъдени и взети предвид при въвеждането на новата транспортна схема на града, обещават от Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама