Цветан Цветанов: Днес повече от всякога се нуждаем от стабилност

18:16, 14 дек 15 / Политика 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ситуацията в държавата е динамична и някой иска да повиши градуса на напрежение, но, днес повече от всякога се нуждаем от стабилност, защото виждаме какво се случва в съседните държави и в глобален мащаб."

Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жители на община Елена, предадоха от пресцентъра на попитическа партия ГЕРБ.

По думите му, ГЕРБ е доказала, че е най-отговорната партия и тя ще изпълни поетия ангажимент за стабилно правителство. Пред присъстващите зам.-председателят на партията благодари на правителството на Бойко Борисов за осигурените допълнително средства за много общини в страната и подчерта, че ГЕРБ ще продължи да подкрепя регионите.

„Местната власт е тази, която реално отговаря на потребностите на хората, но трябва да има и стабилна централна власт, за да може да се работи по европейски програми“, обясни Цветанов. Отчет на изборните резултати направи пред присъстващите общинският председател на партията Валентин Гуцов. „От създаването на ГЕРБ в Елена, ние почти нямаме загуба на избори в общината, а тази година резултатът сочи категорична победа на партията с 10 от общо 17 общински съветници, както и кмет в лицето на Дилян Млъзев.

От общо 7 кметства в общината в 4 ГЕРБ има свои кметове”, каза Гуцов. Кметът на община Елена Дилян Млъзев благодари на Цветан Цветанов и на другите присъстващи на срещата народни представители от ГЕРБ Клавдия Ганчева и Евгени Стоев, за това че са били добри посредници между местната и централната власт, благодарение на което в общината са ремонтирани множество пътища, изградена е противопожарна кула, предстои откриването на три нови детски площадки.

Градоначалникът на Елена изрази увереност, че благодарение на доверието на европейските институции в българското правителство и през следващия си мандат в общината ще продължи да се работи по същия начин. Жителите на общината благодариха на Цветан Цветанов за ремонтирания път Елена – Твърдица, който дълги години за тях е бил само мечта.

Пред присъстващите Цветанов пое ангажимент да съдейства за саниране на сградата на СОУ „Иван Н. Момчилов“, която посети по-рано през деня. За нея има изготвен проект на стойност 1,8 млн.лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама