Борисов да поиска вот на доверие, предлага Ангел Найденов

22:09, 14 дек 15 / Политика 25 616 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министър-председателят Бойко Борисов трябва да поиска вот на доверие от Народното събрание, смята министърът на отбраната в кабинета “Орешарски” и депутат от БСП Ангел Найденов.

“Вот на доверие, тъй като една част от тези,които са подписали споразумение с ГЕРБ за съвместно управление на практика се отказват от това споразумение и от управлението. Включително и заради участието в него на министър,който макар,че вече не е зам.-председател на една от партиите в РБ, остава член на тази партия, която твърди, че вече е опозиция!”, коментира той в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Ангел Найденов определя като неуместно предложението на друг червен депутат - Корнелия Нинова, да се иска вот на недоверие именно за политиката в здравеопазването. “Не е нелогично, но да внасяш вот на недоверие само да тестваш, или преди всичко да тестваш, отношението на едни или други групи в НС към правителството, е донякъде неуместно”, казва той и допълва, че има други знакови гласувания, които очертават позиционирането по оста опозиция - управляващи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама