40 манекенки дефилират в 61-о издание на Парад на модата в Плевен

06:54, 16 дек 15 / Култура 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
61-о издание на Парад на модата ще се проведе в Плевен на 20 декември в ДКТ „Иван Радоев“ от 19:00 часа. Това съобщи инициаторът на модното събитие Георги Ангелов на среща с журналисти. Ангелов припомни, че Парад на модата е сред малкото събития в България, поддържащи традицията да се представят пред широката публика нови колекции облекла.

В предстоящото издание отново ще участва дизейнерката Светла Димитрова, която е известна сред колегите си като „българската Коко Шанел“, разкри организаторът. Той допълни, че досега тя е удостоявана два пъти с най-значимото отличие за мода у нас „Златна игла“. Сега Димитрова ще демонстрира пред публиката своя колекция от плетива за мъже и жени.

Общо пет дизайнери ще дебютират на 20 декември в Плевен. Някои от тях са завършили специалност „Мода“ в Лондон, Милано и София.

Общо четиридесет момичета от школата за модели на Жоро Ангелов ще участват в спектакъла. За участие са ангажирани и изпълнители на популярна музика, както и танцовата двойка Боян Бончев – Жени Василева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама