Община Разград търси социални работници за услугата "Приемна грижа"

07:16, 16 дек 15 25 220 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е  бенефициент по проект „Приеми ме 2015” ще осъществи подбор на социални работници, предоставящи услугата „Приемна грижа”, съобщават от местната управа.

Кандидатите за заемане на длъжността трябва имат завършена образователна степен бакалавър в сферата на хуманитарните дейности и опит в областта на закрила на детето, за предимство ще се счита и опита при изпълнение на проекти.

Длъжността ще бъде заета чрез сключване на трудов договор за срок до 30 април 201 година. Възнаграждението по трудовия договор се осигурява по проект ”Приеми ме 2015”, съфинансиран със средства от Европейски социален фонд. Минималната основна месечна работна заплата е в размер на 600 лв.

Документи за кандидатстване се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер в деловодството на община Разград, в срок до 12 часа на 28 декември включително.

Постъпилите заявления за участие, в рамките на обявения срок, ще бъдат разгледани от комисия, определена със заповед на кмета на общината, в която ще участва и представител на Дирекция „Социално подпомагане”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама