32 училища, доброволци и младежки структури от Пловдив с акция "Заедно за едно ново начало"

07:57, 16 дек 15 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
32 училища, доброволци и младежки структури се събират за коледна акция под надслов "Заедно за едно ново начало" във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2015 година и приключване на годишната кампания "Имаш ли цел, ще намериш пътя!" на Общински съвет по наркотични вещества (ОСНВ) и Превантивно-информационен център (ПИЦ) - Пловдив.

32 пловдивски училища ще изпратят свои представители - директор, педагогически съветник, класен ръководител и ученици; доброволци към ПИЦ - Пловдив; представители на 3 младежки организации и доброволчески структури от града.

Като приключване на годишната кампания, проведена от общинската структура, ще бъдат връчени награди на училищните ръководства от пловдивските училища- прогимназиален и гимназиален курс, с най-много доброволци към Превантивно-информационния център, както и тези, проявили системна активност в различните дейности и мероприятия, организирани от Общински съвет по наркотични вещества през годината.

По време на мероприятието ще бъдат тествани познанията на участниците в областта на превенцията на Психоактивните вещества (ПАВ), под формата на викторина. При правилно даден отговор, ще има индивидуални стимулиращи награди.

Идеята е мероприятието да получи широк отзвук сред младите хора, както и да ги обедини в каузата на Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационния център - борбата с наркотичните вещества, разказват организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама