МВР търси пожарникари и граничари за Бургас

11:16, 16 дек 15 25 573 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министерството на вътрешните работи обяви конкурси за вакантни младши изпълнителски длъжности в ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” и за назначаване на държавна служба в Регионална дирекция „Гранична полиция” в Бургас.

За пожарната в Бургас се търсят петима старши огнеборци, трима младши инспектори ІІІ - І степен и осем водачи на специален автомобил ІІ - І степен, които да изпълняват и ролята на пожарникари. За длъжностите се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

Срокът, в който желаещите могат да подадат своите документи, е до 22-ри декември т.г.

Граничари се търсят за полицейското управление на Летище Бургас и за граничния контролно-пропускателен пункт на аерогарата. Вакантните длъжности са общо 10 за старши полицай, като половината от тях ще бъдат оператори на ЦАС и панорамно видеонаблюдение.

Сред изискванията за кандидатите са да имат само българско гражданство; да не са осъждани или обвиняеми за умишлено престъпление от общ характер; да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да имат завършено средно образование, да притежават квалификация по чуждоезикова подготовка по английски, френски или немски език и да притежават компютърна грамотност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама