Кадиев: Искрено честитя на Пеевски и Борисов

13:57, 16 дек 15 / Политика 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Искрено честитя на Пеевски и Борисов”, написа в своя профил в социалната мрежа Facebook депутатът Георги Кадиев след окончателното гласуване на петата поправка в Конституцията. “Натриха ни носа”, отбеляза той.

По думите му, днешните “189 гласа за маловажни промени в Конституцията” слагат чадър за следващите 10 години върху “истинските, радикални промени”. “Статуквото постигна смазваща победа”, категоричен е Кадиев.

Според него Реформаторският блок е трябвало да излезе в опозицията и да изтегли министрите си, както и да поиска от президента Росен Плевнелиев да свали доверие от кабинета “Борисов” 2. “Защото обществото иска повече справедливост, не повече Пеевски”, обяснява той. “Вместо това Радан го нямаше в зала, Атанас Атанасов беше там, но не гласува, Москов остана в правителството, Иван Иванов остана зам.председател на парламента, Мартин Димитров ходи на протест на съдии, ама в зала се скри, а на президента му замазаха очите с предложението Захариева да е правосъден министър. Така реформатори и Плевенелиев станаха част от модела “Кой”, допълва още Кадиев.

“Този парламент е безмислен. Купен, хванат с компромати, с ниска компетентност, никаква ерудиция. Таванът на парламентарната сграда е дъното на парламентарната ни съвест. Избори. Сега, веднага, за Велико Народно Събрание”, заключва той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама