Ласкин се закани на Москов: Пепи, в гимназията не те набих, но сега съм нестабилен

23:55, 16 дек 15 / Политика 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Пепи, в гимназията не те набих, но сега се чувствам нестабилен..“ Това остро изказване направи актьорът Иван Ласкин към здравния министър Петър Москов. На страницата си във Фейсбук Ласкин публикува гневно съобщение към министъра, който се оказа, че е бил негов съученик.

Повод за раздразнението на актьора стана новината, че времето, за което линейките ще се отзовават на сигнали ще се определя от състоянието на пациентите. Диспечерите на „Бърза помощ“ ще преценяват спешността на случая с над 550 въпроса. В зависимост от състоянието на болния, линейката ще пристига за времето от 8 мин. до 2 часа. Ето какъв беше коментарът на Ласкин за решението на здравното министерство:

„Линейката щяла да идва от 8 минути до 2 часа в зависимост от това колко е стабилен или нестабилен е пациента!?!?!?!?!??! Е, как ще се прецени баба Гинка, стабилен пациент ли е или нестабилен? Как ще обяви, милата баба на здравно-дебилно-реформата, какво чувства жената, когато я боли ...малко ли, много ли я боли ...? И въобще кой олигофрен измисли “линейка до 2 часа????” Пепи, в гимназията не те набих, ама сега се чувствам нестабилен и те моля за 2 часа да не гледаш като пингвин, а да реформираш Бойкомпота или Бойкомата на поведението си и да се погрижиш за ХОРАТА, КОИТО 26 години са лишени от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!!!!!“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама