Коледен благотворителен базар за лечението на Борислава ще се състои в Разград

08:08, 17 дек 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коледен благотворителен базар за събиране на средства за лечението на  Борислава Колчагова ще се състои в Разград. Инициативата под надслов „Нека да помогнем на Бори” е на нейните съученици от ПМГ „Акад. Никола Обрешков”. Това е поредната кампания за набиране на средства за възстановяване на 18-годишното момиче, което пострада при катастрофа през лятото на 2014 година. Тя премина през големи трудности, но с борба постигна много, налага й се да се бори още и се нуждае от рехабилитации.

Благотворителният базар ще се проведе на 19 декември от 10.30 до 17 часа във фоайето на Общинския културен център - Новия театър. Всеки, който желае може да се включи в акцията като продавач или като купувач.

В каузата се включи и фенклубът на „Лудогорец”, който стартира благотворителен онлайн търг за продажба на два артикула. Единия е оригинална топка с автографи от футболистите с първоначална цена 100 лв., а другия е шал с подписа на футболиста на годината Марселиньо с първоначална цена 40 лева. Търга ще приключи на 18 декември в 18 часа.

В Коледния благотворителен базар за Бори се включва и студио за красота „Цветно”, което ще предостави възможност на присъстващите да се разкрасят и едновременно с това да помогнат на Бори.

За тези, които нямат възможност да присъстват, но имат желание да се включат в кампанията, могат да използват кутиите за дарения, поставени в заведенията "Famous", "Лятно кино", "Винарна Абритус" и "Stop Моцарела".

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама