Спряха правата на съдиите на последните два мача между Левски и Литекс

16:19, 17 дек 15 / Спорт 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съдийската комисия към Българския футболен съюз спря правата на Георги Йорданов и Таско Тасков за неопределено време. Те ръководеха последните два двубоя между Левски и Литекс.

Тасков събра много негативни коментари от страна на ръководителите на „сините“ за свиренето си на мача от турнира за Купата на България. Тогава той отмени редовно попадение на Левски, което изнерви не само футболистите, но и началниците им. Със спрени права е и асистент съдията Николай Стайков, който допусна изключително много грешки в срещата.

От своя страна Йорданов реферира двубоя за първенство в събота, когато се разигра един от най-големите скандали в българския футбол в последните години. Той показа два червени картона на играчи на Литкес, като при единия от случаите отсъди и дузпа в полза на Левски. Това доведе до остра реакция на незаемащия никаква позиция в отбора Стойчо Стоилов, който си позволи да извади отбора от терена точно преди края на първото полувреме. Това от своя страна доведе до изваждане на "оранжевите" от "А" група. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама