Изправят пред съда варненски ром, убил малката си дъщеря

16:19, 17 дек 15 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура във Варна внесе обвинителен  акт срещу 25-годишния Милко Стоянов, който уби умишлено по особено мъчителен начин и с особена жестокост малката си дъщеря Станка. Стоянов ще отговаря пред закона и за блудство с момиченцето, което бе само на 1,8 г. Според обвинението блудствените действия са извършени като продължавано престъпление.

От края на май до 2 юни 2015 год. обвиняемият Стоянов системно пребивал съпругата и дъщеря си в дома им в ромската махала „Максуда”. На 2 юни детето бе прието в болница в крайно тежко общо състояние и с травми по цялото тяло. Въпреки положените висококвалифицирани грижи на лекарите детето почина на 8 юни в болницата.  

До момента 25-годишният Милко Стоянов, който е с постоянна мярка ,„Задържане под стража”,  не признава вината си. Обвинението срещу него се подкрепя от събраните по делото свидетелски показания, както и от заключенията на назначените експертизи.  

Припомняме, че пред медиите Стоянов заяви на развален български, че не той, а съпругата му Янка е пребивала от бой детето. Именно заради това ромът насилвал физически жена си, която по принцип била проститутка във Франция.  Според майката Янка садистичната агресия на Милко произтичала от съмненията му, че момиченцето е от друг баща.

На делото за определяне на мярката му за неотклонение Стоянов се яви в залата със сериозни отоци по лицето, след като неговите съкварталци го пребиха преди да бъде арестуван. Тогава извън протокола съдията обясни на обвиняемия, че е по-добре да е в ареста, отколкото в махалата, тъй като има реален риск събратята му да го линчуват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама