Оперни артисти пяха в старозагорски автобус

16:26, 17 дек 15 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Артисти от Държавна опера Стара Загора поздравиха днес пътниците в старозагорски автобус с известни любовни арии от „Кармен“, „Винчеро“ от Турандот,  Арията на Давидо и Ана от „Веселата вдовица“, и емблематичната "Наздравица" от „Травиата“, които донесоха приятна изненада и добро настроение на пътуващите.

Инициативата е коледен подарък към старозагорци от Община Стара Загора и трупата на Държавната опера.

"Като влязох, в първия момент не разбрах какво става, но е невероятно", сподели 20-годишният Атанас Иванов. "Донесохте ми радост", така определи случващото се Веселина Авионова. "Съжалих за другия човек, че се качи в следващия рейс и пропусна да чуе това", каза 68-годишният Георги Иванов. Възрастна дама пък си пожела подобни музикални изпълнения да са по-чести.

Старозагорци посрещат новогодишните и коледни празници с изцяло обновен тролейбусен и автобусен транспорт. От утре, последните нови автобуси, които ще заместят напълно старите возила, ще тръгнат и по градските линии с номера - 6, 12, 13, 20, 33, 44, 62, 64 и 65.

С помощта на Радио Стара Загора са осигурени 2,5 часа с Коледни песни, изпълнени на различни езици, които ще звучат в автобусните коли, за да създават празнично настроение по време на пътуването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама