Волейболният "Дунав" гостува в Ябланица за последната си среща през 2015 г.

07:22, 18 дек 15 / Спорт 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" гостува на "Изгрев" в последната си среща през 2015 година. Двубоят от деветия кръг на първенството във Висшата лига е утре, 19 декември, от 17:00 часа. За русенския тим в срещата няма да играят Атанас Митев и Радослав Пенев. В групата за мача няма проблеми с болни и контузени състезатели. Последната тренировка на "Дунав" преди срещата е днес от 17:00. Русенският състав отпътува за Ябланица утре в 10:00 часа.

"Подготвени сме за двубоя. Нямаме алтернатива освен победа в последната си среща за годината, след загубените точки срещу "Звездец", с оглед целите ни в шампионата- място в ТОП 3 на класирането. Състезателите са максимално мотивирани за успех срещу тима на "Изгрев". Не можем да си позволим никакво подценяване. Надяваме се да зарадваме с победа почитателите на отбора", каза за Topnovini.bg играещият старши треньор на "Дунав" Красимир Миронов.

В други срещи от деветия кръг на първенството във втория ешелон при мъжете, днес "Черно море" е домакин на "Град", а утре в Благоевград е двубоят "Академик"- "Славия". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама