Юсеин Шакиров и „Бързи и яростни“ с наградата за цялостен принос към Сливен

07:43, 18 дек 15 25 666 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Юсеин Шакиров, заедно с екипа си Георги Дончев и Илия Иков от РДГ - Сливен, станали популярни с името „Бързи и яростни“, бе удостоен с годишна награда на Сдружение „Св. Георги Победоносец“ за цялостен принос към Сливен. Отличието бе връчено на тържествена церемония в зала „Сирак Скитник“.

Наградата, монета с лика на Свети Георги Победоносец, бе присъдена заради упоритата им дейнсост и безкомпромисната борба с горската мафия.Отличието  връчи миналогодишният носител на приза Огнян Балулов.

Подгласници на победителите станаха режисьорът и сценарист Илия Костов и Екатерина Димитрова,почетен председател на Сдружение „Онкологично болни и приятели“ – Сливен.

За второто издание на проявата бяха номинирани шестима сливналии с принос за развитието и доброто за града. Това са Юсеин Шакиров и неговия екип, Екатерина Димитрова - почетен председател на Сдружението, д-р Михаил Жечков, треньорът по бокс Щилиян Кабранов, Емилия Чобанова, инициатор за създаването на Общински фонд „Ин витро”, Илия Костов, сценарист, режисьор и продуцент на документалния си филм „За Добри фабриката. За Добри и песните”, посветен на Добри Желязков и Добри Чинтулов.

Д-р Михаил Жечков, Щилиян Кабранов и Емилия Чобанова бяха удостоени с почетни грамоти.

Домакините обещаха, че ще запазят традицията и ще продължат да показват и поощряват Доброто.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама