Втори опит да продадат „Здравница Санмарина“ в Поморие, цената е 3 млн. лв.

07:46, 18 дек 15 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Балнео комплекс „Здравница Санмарина“ в Поморие отново е обявен за публична продажба от бургаския частен съдебен изпълнител Таня Маджарова, показа проверка на Topnovini.bg. Първият опит през ноември тази година се оказа неуспешен и сега цената е намалена с около 800 хил. лв. Така новият търг ще стартира от малко над 3 млн. лв. (3 083 254.48 лв.).

Кандидатите да се сдобият с имота могат да подават оферти от 21 декември тази година до 21 януари 2016 г. в Районния съд в Поморие. Купувачът, ако има такъв, ще бъде обявен пак там на 22 януари в 11,00 ч.

Причината за проданта на балнео комплекса са дългове към „Токуда Банк“ на фирмата „Здравница Санмарина“ ООД, чийто управител е руската бизнесдама Елена Шилова. Същата е директор на транспортно-логистичната компания „ВТС-Регул“, притежава и хотел в Санкт Петербург.

Имотът е разположен на терен от 47 903 кв.м. Състои се от 6-етажен хотел, 4-етажна курортна сграда със сутерен – учебен център и почивен дом, спортна база със закрит плувен басейн, сграда за енергопроизводство и магазин за промишлени стоки. Върху имотите има вписана ипотека и възбрана в полза на взискател.

Балнео комплексът се намира на 10 метра от морския бряг. Той е предназначен за лечение на хора с двигателни затруднения, наблюдавани от специалисти по рехабилитация. От услугите му се възползват най-вече клиенти от Русия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама