Тази неделя НАП дават първата награда от Лотарията с касовите бележки

07:52, 18 дек 15 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 20 декември (неделя) ще стане ясно кой е първият късметлия в Лотарията на НАП и МФ с касови бележки, информираха от офиса на агенцията в Плевен. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

До момента 2 644 граждани от област Плевен са активни потребители на сайта на играта www.kasovbon.bg и са регистрирали общо над 155 хиляди касови бележки. Средно на един плевенчанин се падат по 59 броя регистрирани касови бонове, което ни нарежда на трето място след Силистра с по 63 броя и Русе по 60 броя. Данните за страната показват близо 6 млн. пъти посещавания, регистрирани около 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лева.

До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама