Шуменският театър с традиционно коледно представление за деца

12:31, 18 дек 15 / Култура 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Традиционното коледно представление за най-малките приятели на Драматично-куклен театър „Васил Друмев”-Шумен ще се състои в неделя от 11.00 ч. в салона на театъра. То ще бъде на най-новото детско заглавие в афиша на културния институт - „Търси се приятел”.

Драматизацията на спектакъла е дело на Христина Стоилова, а постановката и музикалното оформление са реализирани от Даниела Христова. Сценографията и куклите са вдъхновени от Елисавета Качулева.

В главните роли ще се превъплътят актьорите Валери Зарков, Иван Кордов и Марина Мозжухина.

„Приятелството е и щастие и магия, но понякога е трудно да го откриеш. Една малка, смела и непослушна снежинка ще се опита да открие значението на истинското приятелство, но за да успее ще трябва да премине през редица приключения. Дали ще намери приятел за игри или истински приятел. Елате, заедно с нас, за да се потопим в тази вълшебна, зимна история”, казва режисьорката на спектакъла Даниела Христова.

Празничното представление ще се увенчае с появата на добрия белобрад старец - Дядо Коледа, който и тази година ще зарадва всички деца, за да раздаде топлина и искрените си пожелания.

Родителите на всички послушни деца биха могли да оставят своите подаръци на служебния вход на театъра в деня на представлението, за да може всеки малчуган да получи своя подарък лично от добрия старец.

Входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама