Вокална група "Приста" зарадва русенци с коледен концерт

14:04, 18 дек 15 / Култура 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С празничен коледен концерт, вокална група ”Приста” при Общински младежки дом Русе, зарадва русенци и гости на града, съобщава Община Русе. Заедно с домакините, сред изпълнителите се изявиха и гостуващи вокални формации - „Усмивчица“ и „ Вива“ при Общински център за извънучилищни дейности, град Тутракан. Концертът се състоя снощи в зала „Европа” на Доходното здание. 

Изпълнителите показаха талант както в солови изяви, така и в дуети и групи. За пръв път беше представен новосформираният дует между Волена Апостолова и Диян Генчев, които вдигнаха публиката на крака със своето блестящо изпълнение, за което бяха наградени с бурни аплодисменти. Възпитаниците на Доротея Бальовска показаха не само завидни певчески умения, а и истинска признателност. 

В края на събитието Бальовска изказа своите най-искрени благодарности към организаторите: „Благодаря на екипа на Общински младежки дом - Русе за съдействието, на Община Тутракан за подкрепата и на екипа на Доходно здание, за професионализма“. На финала коледният дух витаеше във въздуха, като в детските очи се четеше истинско въодушевление от дадената им възможност за изява. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама